Waktu meng-GO-BLOG


waktu senja kat tempat aku, best gak nengok camni…fuh…NYAMAN
( budak-hutan.blogspot.com ? – blog aku yg len )

bila masa nak memblog dengan jadual harian yang padat? tentu korang pun dalam dilema gak..
cewah… yealah , kira padatlah , bangun pagi , then pi meng-kerja-kan diri , pastu dekat senja baru balik rumah , dah tu kat rumah ada gak bebenda yang nak dibuat selain menghadap pc ni…

so, solution yang ada, selepas semayang suboh or yang dah lewat malam , barulah mengGOblog…
time neh gak lah yang connection ada okes sket… ( aku guna CELCOM 3G Broadband daa…RM 68 sebulan) naseb baiek kat area aku ni, bleh dapat connection 3G , tu ler pasal connection okes sket… kalau tak , kenalah guna talian GPRS… fuh… macam promo plak..

ehehehe…lari topik plak , waktu nak menGoblog pun kena timing gak, karang takda bahan plak…karang melalut jak isi blog ( cam aku melalut sekarang ni ) ahakz…

walau apa pun , waktu masa dan ketikanya … Hidup kena ceria… aiseh…

p/s : ashido! apsal lah ko meng-sacrifice-kan diri , watak ko dah macho tu… RUKIA pun dah tangkap cintan… ( aku cerita pasal anime bleach 149 daaa…) hehehehe…

Tinggalkan Komen

error: Content is protected !!