Sandi jua~ !

ades ades… lucu betul weih dialog dialog yang kamurang kasi tinggal dalam tu komen… ahaks, trimas pada semua yang mendoakan kesejahteraan dan suruh aku momom ubat… hahaha. Tenkiu! dah beransur pulih dah… cuma tekak jak maseh rasa kering ni. Fuh… hujan lebat lagi semalam tu. Mau kasi on PC , tapi kilat sabung menyabung, karang mati karan.. nah sia sia jak komputer buli rusak… tulah sepa suruh aku bulum beli tu powersaver… ahaks… membebel plak aku pepagi ni..
Yup, kali ni update ntuk dialog yang kamuran gsudah bagi ari tu.. hahaha…cayalah , cuba tinguk yang di atas tu , si Beck punya dialog… hehehe~~… bah mari kita tinguk lagi yang lain urang punya dialog…

dialog dari brader cicak, hehehe…lama lagi bah kan gaji tu. Kalau keja gomen 18hb nanti barulah gaji , sepa yan glayak dapat bonus, bah apa lagi… enjoy la kamurang!

ades ! ni versi 18sx. Versi aksi melampau …hehehe… tia juga bah tu kan. over 20 sudah..buli sudah berbicara tentang itu..ngehehehe. Apapun brader DA ko ada ka tu tatu dragon? ahaks..

aaa… yang ni dari che Fecca.. selamba kodok jak dia wat dialog neh… hehehe…pesen rambut che fecca camni ka? mesra alam…hikhikhik… jangan marah che fecca uits..
alamaks, ongkol Greg pun bagi versi 18 ke atas… adedes , nampak santut berlubang. Sandi ehhh!
errr… brader MarkieKadus punya dialog… kalau baca dan tinguk lama lama..macam lain meaning dia tu tau… masuk kategori 18 ke atas ka jua neh?… hahaha… 
wah, Che Nadine , mesej dan dialog kesihatan neh… mungkin bleh wat ntuk iklan syampu.. ahaks
Fuh… macam cerita Mowgli plak, kapal terbang terhempas… cerita pengakap ka tu GC? hehehe..
Sandi bah kan dialog durang , ades, bah masih lagi terbuka bah ni .. sebab mau cuti panjang kan…aku pun mau balik kampung karang. Maka tertinggal lah blog ini wat seketika. tapi aku akan wat draft post ntuk masuk automatik karang.
Untuk kasi meriah lagi ni dialog dialog… jeng jeng jeng… penyertaan masih dibuka!
Siapa punya dialog yang paling best dan lucu
nescaya dia akan diberikan hadiah istimewa !
bah…sapat kamurang !
betul ni..ada hadiah…! sapatttt!

Tinggalkan Komen

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!