BERUBAH ! PEMBALASAN SI JATUH

hehehe… kalau kasik transform tajuk transformer tu, camtukah bunyiknya?
TRANSFORMERS : REVENGE OF THE FALLEN
wohoho… first encounter ngan para2 Transformers semalam 23.06.2009 di GSC 1 Borneo. Tayangan jam 8 malam. Punyalah ramai urang tinguk ! 3 panggung main , hampir penuh semua… fuh!
orait, sure juga ramai yang sudah tingukkan , kalau mau kasi cerita pun..tia payahlah.. tapi kalau kamurang mau tau , best ka tidak, jawapannya WOW! super! aksi kali ni lebih banyak dan superb geng! paling tak tahan waktu klimaks bila geng Decepticon turun ntuk pi ambush geng NEST (manusia+Autobot) di Mesir tu… fuh… aku suka! banyak dan ramai dorang menyerang , geng autobots bertahan jak… aisehmen…
Ada beberapa kemusykilan aku , siapa tau bleh tolong jawabkan…
1- Apa nama decepticon yg melekat di satelit tu, nampak cam power jak, sebab kalu tak silap, dia yang keluarkan Ravage ( robot cam rimau tu ) kan… apsal dia tak turun ikut lawan…erm..
2-Serpihan All Spark yang pada awalnya nampak penting , pastu , cam nampak dah tak penting… kalu tak silap dorang gunakan untuk hidupkan Jetfire ( Decepticon tua yang berpaling tadah)… lepas jetfire KO… mana dah hilangnya?
3-Apsal senjata rahsia manusia ( yang ada laser dari kapal tu, guna sekali jak? maybe mau kumpul sumber lambat kali) cam power jak tu, bleh musnahkan si Devastator yang bagaks itu..
4-Aku baca dari blog Gempakstarz , ada yg nampak logo MAS ( Malaysia Airlines ) kat dalam movie tu… err.. siapa ada nampak lepas part mana?
hehehe… banyak plak pertanyaan aku..
kesian geng2 autobot yg lain, kurang masuk frame, kejap2 jak…
oh ya… ada beberapa adegan / dialog yang 18sx..
hahaha.. kurang asam punya Wheelie – Robot kecik yang jadik kereta control tu!.. nafsu!
tapi yang pasti , aku nak tengok movie ni sekali lagik! atau mungkin 2-3 kali lagi… muahahaha..
sori la geng, wallpaper tu , sebnarnya keta aku tu , tengah serbis dan tukar belting2..
orait! BERUBAH ! ades..cam bingung…
TRANSFORM!

Tinggalkan Komen

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!