Hilang tak Kemana

cute nyer che adek manis…
salam dan salam pada dunia 🙂
ahaks , wahai che blog ku terabaikan kamu lagi… maafkan lah kanda… hahaha…jiwangs eh!
orait2…aku hilang tak kemana , masih wujud gak cuma tak dapat fokus ntuk berblog wat masa ni , (sapa ada baca entry sebelum ni sure tau) tapi not for long lah babe.. masih gak ada masa ntuk ketuk2 keyboard ni ntuk menaip ke blog…
wooohooo… ter reveal dah mana aku keja , okes lah… aku keja kat Gomen nun… Jabatan Kimia Malaysia Cawangan Negeri Sabah (pssst…jgn plak ada yg carik aku kat opes nanti)..ni antara koleksi gambo swaktu sambutan Hari Terbuka Kimia Sabah sempena sambutan 100 tahun Jabatan Kimia Malaysia dan perasmian Seksyen Pemeriksaan Dokumen di Kimia Sabah pda 17hb November hari tu…uiseh..panjang plak tajuk na.. mau di terangkan gak ker fungsi dan objektif serta visi dan misi jabatan… mungkin bleh..tapi nex time aaa…

pelawat2 yg dtg dari pelbagai agensi kerajaan dan swasta serta pelajar2 universiti dan sekolah , tengok jak lah gelagat bebudak ni …ades! yang gambar atas dari SK SRI GAYA dan gadis2 di bawah dari Sek.Men (Perempuan) Likas… ber eksen sakan eh..

apsal semua cute ni…konpius aku..hahaha

heharap beberapa perkara yang nak disetelkan tu dapat setel ngan segera
dan menampakkan hasilnya…ganbatte! lepas tu bleh la blogging lebih sket ..hahaha

4 Responses to Hilang tak Kemana

  1. LORD ZARA ?? says:

    amboi~
    tengok sumandak yang cumil2 jak kau…
    hahaha

  2. ??si lampu neon?? says:

    nak keje situ gak la haha

  3. Cath J says:

    Oh..kerja sana yerr.. kekekkek.. nanti kita serbu…nak buat apa entah… minta tandatgn la..kekekekkek….

    Happy working ^_^

  4. BuDakHutaN says:

    Zara~ ahaks.. lumrah bah tu… kan semua org suka tengok yg chanteks dan indah2…

    Che Neo~Bah…bulih bah kalau kau

    Cath J~ hehehe..mau minta autograf ka..bulih bah..tapi jgn lupa bawa Big MAc aaa…nyum2

Tinggalkan Komen Kepada Cath J Batalkan

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!