Duit Paypal ke Akaun Bank Malaysia !

Apa khabar pengguna tegar Paypal? banyak masyuk tak?!
gumbira rasanya hati bila cek akaun Paypal kejap tadi. Memula tu terima E-mail pasal Paypal : Wishlist tu, ada lah jugak sikit earning dari situ. Yang paling best dan gempak (aku baru tau ni… atau semua orang dah tau? hahaha)… duit kita yang ada dalam akaun Paypal boleh dikeluarka
n atau ditransferkan ke akaun bank Malaysia… aaa ni bukan buyuk aaa…. yang tambah lagi bikin siuk berkali2 ialah …tempoh transfer (kalau semua maklumat lengkap) 2 ke 3 hari saja… fuh!
orait.. step2 dari Paypal ntuk transfer kan duit ke akaun kita di Malaysia.
LANGKAH 1:
Log masuk ke akaunPaypal anda. Klik Withdraw dan pilih Withdraw To Your bank Account

LANGKAH 2:
Lengkapkan butir Akaun Bank anda dan tekan Continue .

Untuk mengetahui apakah “MEPS Bank Routing Code” bagi bank anda sila rujuk:-

jika anda telah mempunyai akaun bank Malaysia yang dipautkan ke akaun Paypal anda , sila abaikan langkah ini dan terus ke langkah 5.
Nota: Sila pastikan nama dan alamat yang anda lengkapkan di Akaun paypal anda adalah sama dengan nama dan alamat akaun bank anda. Jika ianya tidak sepadan, bank akan menolak permohonan pemindahan anda dan mengembalikan semula wang ke Akaun paypal anda. Caj Pemulangan sebanyak RM 15 akan dikenakan.
LANGKAH 3:
Sila pastikan semua maklumat yang diisi adalah lengkap dan betul.
Jika telah betul pasti dan yakin tanpa was-was (hehehe), sila klik Add A Bank Account


LANGKAH 4:
Sekiranya anda mahu mengeluarkan wang dari Akaun Paypal,
masukkan Jumlah duit yang anda mahu pindahkan dari Akaun Paypal ke Akaun bank Anda
(contoh … pindahkan USD10,000 ke akaun bank anda…hahaha)

LANGKAH 5:
Pastikan semua butiran betul dan tepat. dan klik Submit untuk langkah terakhir!

LANGKAH YANG LAST TERAKHIR :
Enjoy dengan titik peluh anda berniaga atau buat duit secara online !…
ahahaha.. selamat buat duit semua!
How to transfer my money from Paypal Account to my Bank Account in Malaysia?
easy my friend… ^_~ …
p/s: berapa banyak duit dalam akaun paypal korang?
aku?…hehehe… bolehlah….

21 Responses to Duit Paypal ke Akaun Bank Malaysia !

  1. hirumi says:

    bagus jugak info ni! akaun paypal ni free ke nk buat?

  2. laila says:

    interesting lak
    mcm nk try

  3. kuai says:

    ini lagi mantap.. haha

  4. Neon says:

    remy, asal aku tak dapat email tu? erk… cam tak best je kalau penat2 usaha tapi tak dapat ;(

    heh anyway! tahniah sebab da dapat! 😉 huhi

  5. BuDakHutaN says:

    Hirumi~ Akaun paypal ni free nak buat …

  6. BuDakHutaN says:

    Laila~ wAH.. Boleh cuba Che Laila.. dari surf tenet pastu bayar bil bulan2 bek buat duit.. hehehe

  7. BuDakHutaN says:

    Kuai~ hahaha… tapi lagi mantap tu valentine Camp karang..hahaha… denga nsepa mau kungsi kemah ni aaa… ahaks…

  8. BuDakHutaN says:

    neon~ ala.. tak lam lagi la gamaknya tu… tak minggu ni..minggu depan… ~_^

  9. ??si lampu neon?? says:

    weeh da dapat hehehe 😉 jom joli2 aku pon tgh transfer do..erm amik masa berapa hari ye? aku risau gak tulis details kat paypal takut scams!

  10. BuDakHutaN says:

    Si Lampu NeoN~ wah…sure byk ko dapat ni..hahaha, setakat ni Paypal gerenti selamat, cuma kena hati2 ngan website palsu… klon…

  11. miss norafizan says:

    wa…byknye duit kamu… 🙂 suka2!!

  12. ??si lampu neon?? says:

    erm..caj pemulangan tu macam mana yer? aku kene deduct lebih 17 ringgit kot..huhu takpe syukur2,,

  13. BuDakHutaN says:

    Miss norafiZan~ Amin… semoga makbul lah jadinya..hehehe

  14. BuDakHutaN says:

    Che NeoruL~ ada silap isi info tak yang memula tu? dia akan caj tu… RM15 … 2 hinggit mgkin caj perkhidmatan bank

  15. ??si lampu neon?? says:

    adoi yeke..ok, pasrah je.da dapat pun kira bersyukur da huhu..eh remy update laaaa bz ke?

  16. gadis borneo says:

    sy pun dpt uda duit wishlist tu…happy jg la berpun nda byk…hhihihii..time sy promosi kwn2 paypay wishlist tu major suka btul ckp tu scam la….huhu…panat mo explain…sia suruh baca sndiri nda jg mo…last2 nda jg dureng ikut sy….nsib baik ada jg kawan yg ikut sj sy invite…haha

  17. BuDakHutaN says:

    gadis BorNeo~ tu la pasal, time promote dulu teda urang percaya ni… padahal bukan skim cepat kaya pun…hahaha…

  18. fidz says:

    wowww..mane korang dapat duit paypal byk2 ni..teringin nk penuhkan duit dlm paypal ni..ade sape2 sudi mengajarku disini..hu3

  19. fidz says:

    waaa..bgus ni..gua nk jugak ni

Tinggalkan Komen Kepada ??si lampu neon?? Batalkan

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!