Ini Bukan Dildo ! Fido Dido !

Amaran: berunsur sedikit 18sx – sila berfikiran matang
Besar? Panjang !? kalau kena memang sakit! Kau tak pernah cuba? kau rugi! Kena ada pengalaman beb! Sekali tercocok… fuh… boleh bergenang air mata. Sedap? kau cuba dulu ! Aku dah pernah kena… susah nak keluarkan. Kena tekan dan tarik betul2 ! aduuuh…aaa….mengerang keenakan atau kesakitan? macam aku cakap tadi… kalau kau berani cubalah! takkan takut…. hahaha…

sakit beb kena duri kaktus ! pasal tu lah aku cakap.. kalau ko berani cubalah!
haa… korang ingat aku cerita tentang parti seks bebas atau hubungan terlarang? mungkin.. korang baca sampai habis!
aku hairan bila buat kajian tentang teknik SEO, Dildo ni berada dalam kedudukan yang agak baik. Bila digandingkan dengan perkataan Awek, gadis, main, skandal, babyrina, aksi pelajar, kedudukan di tangga carian amat banyak! pelik… tapi benar… orang kita suka cari benda yang ganjil. Kewujudan alat permainan seks ni pun pelik… SERIUS! pernah terbaca / tertengok di blog Jepun (seorang guru..korang korek kat sini… peterpayne) yang promote barang2 camni… bukan untuk perempuan sahaja ada… malahan ntuk orang lelaki… anu palsu untuk mereka yang gersang nafsu!…
ada lagi gambar yang lebih teruk… tapi takkanlah aku nak masukkan kat sini kan…
ini blog dengan klasifikasi : untuk tatapan seisi keluarga… hahaha
kekreatifan dan kemahiran yang ada digunakan untuk mencipta sesuatu yang unik dan salah… tapi boleh mendatangkan pulangan lumayan… duit! Patung untuk melakukan persetubuhan / senggama / hubungan kelamin. Maka akan jatuh bankrap bapa2 ayam dan pelacur di luar sana. Selepas ini akan heboh plak, kes2 kehilangan patung / atau mungkin patung yang dirogol!
Secara tidak langsung alat permainan seks ini mungkin boleh mengelak berlakunya kes buang bayi yang semakin meruncing!…yang lelaki boleh dapatkan alat sulit wanita tiruan dan sebaliknya perempuan boleh mendapatkan dildo / vibrator… erm… mungkin perlu diedarkan kepada perogol2 bersiri… agar mereka dapat melampiaskan nafsu serakah mereka. HIV/ AIDS juga mungkin akan berkurangan !
ok ! mungkin aku agak berlebihan…
sebenarnya aku sedih dan marah selepas membaca akhbar mengenai kes buang bayi disiarkan di Utusan Malaysia hari ini… Imej2 yang dipaparkan amat menyayat hati… berulat / busuk / semacam bangkai… silalah bertanggungjawab wahai manusia…
harap maaf jika aku keterlaluan…

18 Responses to Ini Bukan Dildo ! Fido Dido !

  1. yoy says:

    waaa..
    teransang nye gue..hahahah

  2. BuDakHutaN says:

    Yoy~ maka berhati-hati ketika ke pusat rekreasi bersama patung… takut nanti dipukul oleh mereka2 yang juga mahu patung itu… hahaha

  3. ParkAir says:

    tiba2 aku teringat scene citer Borat yang terangsang depan patung kat kedai, hahaha!

  4. BuDakHutaN says:

    parkair~eh..citer apa tu?

  5. ParkAir says:

    hoh ko x tengok lagi ke Borat? kelakar gila babeng, baik dload cepat2.

  6. hami says:

    Woho ~ Aku baru nak berfikirin negatif dong! Ala, memang dah berleluasa aku rasa. Macam dah jadi perkara biasa plak or the certain people yang gila seks 🙂

  7. Hami Asraff says:

    Woho ~ Aku baru nak berfikirin negatif dong! Ala, memang dah berleluasa aku rasa. Macam dah jadi perkara biasa plak or the certain people yang gila seks 🙂

  8. BuDakHutaN says:

    parkair~ oh..cerita borat ker..lum tengoklah bro.. macam ada ngan member, karang minta..ahaha

    Hami~ woah.. tu la pasal… ntah pesal lah durang tu

  9. sayaBerd says:

    kah3. gua trgelak tngok gmba tu.
    tp jaoh dr aku woo.

    ekeke

  10. gadis borneo says:

    wujud jg ka ni benda?ketinggalan zaman uda sy ni…haha

  11. lizz says:

    ko wat laki2 kat sini ghairah lah wei. hahahahaha

  12. BuDakHutaN says:

    Berd~ ada duri sakiet wooo..hahaha

    gadis~ ada bah tu.. durang western advance sudah lagi tu…atukui!

    Lizz~ eh… ada pengajaran tu… mesej2 halus…

  13. vidadarisakura says:

    patut pun kena blok entri ko semalam.haha

  14. BuDakHutaN says:

    eh.. ya meh… mungkin jua kali kan.. hahaha… misti durang tia puas hati bah tu…

  15. ??si lampu neon?? says:

    cam halus je duri dier tu wehh

  16. BuDakHutaN says:

    sakiet oeh kena duri kaktus tu…

  17. Baik dan buruk adalah pilihan masing-masing..

Tinggalkan Komen Kepada lizz Batalkan

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!