Cerita Mainan

Woah! Setiap hari akan hujan pada sebelah petang dalam beberapa hari yang lalu. Selain dari cuaca sejuk yang best! Sebab hujan yang lebat dan banjirlah aku menyinggahkan diri ke 1borneo hari Jumaat lalu dan tersengaja tengok wayang. TOY STORY 3 dan A – TEAM. Oraits! Untuk post kali ni mau story tentang Cerita Mainan tu lah…

Sungguh… aku tak tipu. Cerita Toy Story 3 ni amat menyentuh perasaan aku. Semangat setiakawan, persahabatan, kenakalan dan emosi bercelaru oleh Woody, Buzz dan rakan-rakan membuatkan aku mahu menjadi kanak-kanak semula. Hahaha… Sure korang pernah bayangkan barang-barang mainan korang hidup dan bergerak sendiri. Eh! tapi bukan macam si Chuck Child’s Play tu… tu bikin takut eh!

Antara babak menarik bagi aku…

1. Woody n Fren mau escape dari Sunnyside ( macam aku eskep sikul dulu2) alaa… kendapatan…hahaha

2.Buzz tetukar mode jadik Spanish~ jiwang gilaks! atukui

3.Andy serahkan semua mainannya kepada Bonnie, dan main sesama….. aku terharu

sebenarnya, banyak lagi babak menarik …tapi yang menonjol dan aku suka yang tiga tu lah… Kalau korang tak puas hati. Kamurang pigilah tinguk sendiri bah…

p/s: Cik Blog pasti merajuk kerana lama ditinggalkan bersendirian…

p/s 2: Piala Dunia oh Piala Dunia … Edisi kali ni aku harap wakil ASIA jadi juara…yeah!!!!

Related Posts with Thumbnails

6 Responses to Cerita Mainan

  1. silampuneon says:

    eh ade dua kotak komen..kompius den..huhu takde masa nak g tgk wayang ahh remmm!

  2. Hapiz Rahman says:

    teringin nak tengok.. kene carik masa nie,,

  3. redbirdfe says:

    hyey! burung merah terbang ke sini! :)

Tinggalkan Komen

TERKINI DI BUDAKHUTAN
Pijak Tanah| Hijrah
Pijak tanah... Berapa kali pijak tanah? Tinggal rumah [baca]
Raudhah | Demi Sebuah Cinta, Biarlah Ia Membara !
Demi sebuah CINTA... Biarlah ia membara ! Peminat nov[baca]
Aurora Di Hemisfera
Aurora di hemisfera. Celaru borealis fenomena bukan m[baca]
Perjalanan Ini
  Hujan... Awal lagi sudah hujan. Mata tidak ma[baca]
Disleksia | Kodeksku Yang Kompleks
Sejak dua menjak ini, makin kerapku diganggu visi... Bila[baca]
HIDUP | HADIR
Hidup. Kalau lihat dengan dua mata mungkin berbeza dengan s[baca]

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email