Musim Kekasih Menjadi Satu

Assalamualaikum dan Salam Penyatuan … hehehe. Woah! Aku rindu untuk memicit mesra keyboard PC aku ni. Beberapa hari tak update, ada kah lagi orang yang baca? … adei ! Okes, entry kali ni khas untuk Musim Kekasih Menjadi Satu, yalah..kan bila tiba musim cuti sekolah, maka rasmilah masuk musim perkahwinan. Jemputan kahwin silap-silap boleh penuh untuk setiap hari. Perut kena banyak praktis! Makan owh!..ahaks

MAJLIS PERKAHWINAN ALNA & PATAJANI

MAJLIS PERKAHWINAN HAFIZAL & FIONA

yup, mengambil Foto Perkahwinan bukanlah sesuatu yang mudah, kalau berlaku kesilapan teknikal dan persediaan, maka setiap detik dan saat dalam majlis tu akan terlepas begitu sahaja. Kelmarin aku hampir tak sempat, terima kasih kepada encik Kelisa yang sudi diterbangkan ke tahap super. Dan dalam hari-hari dan minggu mendatang, akan ada beberapa siri sesi mengambil foto perkahwinan. Terima kasih pada rakan di ABADI PHOTOGRAPHY kerana bagi peluang untuk aku …hehehe (promote eh)

Eh… aku dah di bagi nasihat, “ko tu darah manis! kena berhati-hati…” . Alhamdulillah, Majlis Pertunangan aku berlangsung dengan baik dan jayanya pada 29hb Mei 2010 yang lalu…. dengan siapa ? owh…kamu mahu tahu?

p/s : Jom kahwin! …

Related Posts with Thumbnails

Facebook comments:

6 Responses to Musim Kekasih Menjadi Satu
  1. lizz
    June 5, 2010 | 7:46 pm

    cantik tunang kau!!! moga kekal sampai ke jinjang pelamin tau. hehehe

    • budakhutaN
      June 6, 2010 | 8:28 am

      Amin Ya Rabbal Al Amin ~_^ … makaseh Lizz

  2. neon
    June 8, 2010 | 12:07 am

    she looks sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ! can u pls send my regards to her? ;) semoga bahagia selalu, dan semoga majlis kawin ko nnt berjalan dgn lancar..;) i pray happiness for you both !!! ;)

    • budakhutaN
      June 8, 2010 | 5:57 am

      Ahaks… salam akan disampaikan kepada tuan punya badan ~_^. Tenkiu Che Aina… doa yang sama utk kamu juga… Amin

  3. vivi
    June 16, 2010 | 10:33 pm

    congrats.hee

    aritu aku try ambik gambar kawin. edit jak nda pandai skang ni.huhu

    • budakhutaN
      June 16, 2010 | 10:37 pm

      Thanks Vi~ahaks… sama aaa, masih dalam proses pembelajaran gak ni… kat tenet byk tutorial editing photos ni… belajar adobe photoshop sesikit… hehehe

Leave a Reply


Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://www.budakhutan.com/2010/06/musim-kekasih-menjadi-satu.html/trackback