Kau Siuk | Paling Manang

Salam Isnin…

Nah apa khabar kamurang ni hari? Hari Isnin dia bilang. Macam semua mood cuti sudah ni tau. Cuti sekolah kan. Biasalah tu. Yang beliau-beliau pun mengambil kesempatan bercuti untuk luangkan masa bersama keluarga. Lagipun ada sudah tu yang mau masuk semangat menyambut Krismas aka Hari Natal dan Tahun Baru… macam tidak lama lagi tu. Yang paling siuk kali tu yang mau abis sudah peperiksaan SPM durang. Pergh! Paling manang eh… kau siuk?

Sambil-sambil tu cuba kamurang tinguk dulu Tshirt dari MizuriDesign ni. Macam bulih-bulih kah atau macam belum cukup makan ni… hehehe. Bah, kalau macam ngam dengan nokotigok kamurang punya heart (tekajut dan terpikat) nah… dikasi beli dulu untuk diri sendiri, tompinai (kawan), sumandak (awek) atau ex-sumandak pun bulih baitu… ~_^ yang tema keluarga pun ada geng..

 

SABAH1

 

Warna tshirt terhad kepada Putih / Kelabu / Merah / Kuning dan Merah Jambu aka Pink…

Untuk Tshirt Hitam, ada cas tambahan, RM2 … sebab pihak kami perlu buat 2 kali cetakan, dasar dan lapisan atas.

PALING MANANG1

 

Koleksi Siri tshirt Paling Manang ada pelbagai konsep dengan identiti dan maksud tersendiri…cuba-cuba agak.. hehehe

PALING MANANG3

 

Kos harga tu adalah bagi harga sehelai Tshirt, jika seorang pembeli beli lebih dari 5 helai, maka harga DISKAUN diberikan… nyaman kan?

PALING MANANG2

 

Keutamaan kami adalah dari segi kualiti grafik dan hasil cetakan yang lebih siuk dia bilang!

Kalau kamurang mau buat tshirt untuk kamurang punya group, geng memancing, futsal, main bubut-bubut, kelab, persatuan, sekolah, keluarga dan apa sahaja, kami juga memberikan tawaran harga yang menarik bergantung kepada rekaan grafik untuk tshirt , warna, dan jumlah tshirt… dikasi runding, dikasi jadi 

Bah, jangan kamurang malu-malu aaa… hehehe

PROMOSI-harga murah

 

Tinggalkan Komen

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!