Gempak Super Raya ! Diskaun Hingga 92 % Di Lazada

Tawaran Istimewa Super Raya dari Lazada dengan diskaun sehingga 92% ! Wow…

lazada-promosi

Sempena Aidilfitri ni ada macam-macam benda yang selalunya kita mahu beli. Selain daripada baju raya dan kelengkapan rumah, tidak ketinggalan ada yang mahu mendapatkan gajet-gajet terkini. Tablet, telefon pintar dan kamera untuk merakam detik-detik gembira di hari raya.

antara produk hangat dengan tawaran harga selepas diskaun yang jimat! Rasanya lepas ni aku mahu tengok baki duit di bank… oh GoPro Hero3+ idaman kalbu! Sesiapa yang bermiant selfie tu, nah,, tawaran harga sehingga RM 17.00… (kan bagus… jika tawaran harga di atas akan jadi lebih murah pada hari promosi 1 hari esok!) ada lagi diskaun hebat untuk produk-produk dari Samsung. Gajet !

XiaoMi Mi3 juga dapat ulasan yang baik daripada pengguna. Kawan-kawan pun ramai dah yang ‘curang’ dengan Samsung dan memilih XiaoMi. Kalau dahulu, Nokia menjadi pilihan dan kemudiannya Cik Korea Samsung telah mencuri hati ramai jejaka di luar sana… eh!

dan… bila membeli barang-barang keperluan yang lain tu, jangan pula lupa untuk membeli baju raya! Lazada menawarkan harga menarik untuk busana Aidilfitri rekaan Hatta Dolmat. Bah, apa lagi inilah masanya untuk melaram macam artis… hahaha

Kalau aku mahu tulis semua tawaran yang ada tu disini..memang panjanglah entri ini jadinya…. pening aaa…

ok.. jangan lupa… tawaran hebat yang super hebat sempena raya ini di Lazada 16hb ESOK!

 

 

Tinggalkan Komen

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!