Category Archives: Blog

2008 : Hari – 7

Wassalam…Yatta ! (yaiks, cam Hiro Nakamura dalam HEROES plak) huhuhu… Hari yang sungguh berbahagia hari nih, ahakz, skali kat opis pun mengemas gak lah, tadi pun balik dalam lebih kurang jam 7 mlm , tu pun blum abes kemas laie… fefail dan lelain bebarang belum atur pun , baru selesai sesusun / rombak balik kedudukanTeruskan Membaca

2008 : Hari – 6

Salam Petang… Yaiks , aku kembali menulis blog ni.. hahaha, fuh selepas ngemas semalam, badan aku letih plak. Termasuklah ‘CPU’ (otak aku) aku ni. Kosong sekosong kosongnya.. huhuhu. kenapa ni! KENAPA!Kena kumpul enuff energy sebelum kembali keja , tadi aku wat editing vido , family n keja punya. disebabkan oleh ‘cpu’ ni slo-oww sket, soTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!