Category Archives: Blog

2008 : Hari -5

Yaiks , i’m late again… (nandakure!)so many thing yang aku buat (yesterday-Saturday-05Januari08)…fuh , benda yang tertangguh nak siapkan , then beberapa perkara baru yang aku kena siapkan. Dari pagi membawa ke malam , menatap PC ku ni jak..wah , sakit pinggang tidak terperi..hahahaha (^_^)Bila dah pepetang sikit , aku dah mula kusut idea untuk buatTeruskan Membaca

2008: Hari ~4

Wah , terlewat kah aku untuk mengisi Blog ini , ades! keterlewatan itu tidak aku sengajakan. Connection tak berapa okies tadi , kejap putus kejap okie… sekejap penuh skejap ilek.. Fuh , walaupun aku terlewat 35 minit dari hari JUMAAT (04.01.08) , aku heharap masih bleh kira jumaat punya entry lah ni… huhuhu… hari niTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!