Category Archives: Blog

Waktu meng-GO-BLOG

waktu senja kat tempat aku, best gak nengok camni…fuh…NYAMAN( budak-hutan.blogspot.com ? – blog aku yg len ) bila masa nak memblog dengan jadual harian yang padat? tentu korang pun dalam dilema gak..cewah… yealah , kira padatlah , bangun pagi , then pi meng-kerja-kan diri , pastu dekat senja baru balik rumah , dah tu katTeruskan Membaca

budakhutan?

Aku nak memancing! ( skali tak pandai da pakai joran-eksen jak neh , ambur bleh!) Assalamualaikum…Wah, kali ni aku wat blog skali lagi… ( kira menternak blog lah nie )kenapa aku buat banyak blog? ala..sesaja jak, lain blog lain temanya. kalu yang lelain tu aku blajar blogging guna bahasa omputih ( ntah betul ntah tidakTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!