Category Archives: Blog

2008: Hari 3

Assalamualaikum dan salam kedamaian…~cuaca mendung dan sesekali hujan..Hari ni masih sama seperti hari-hari sebelum ni … rutin pun masih sama. Ades… memang betullah dalam jangkaan aku. Banyak pemboleh ubah yang buat sebahagian dari perancangan aku boleh terkandas , tertangguh atau terus langsung tak jadi. Faktor masa dan lain-lain tanggungjawab yang HARUS dan WAJIB aku ikutiTeruskan Membaca

2008 : Hari – 2

berkompang? best gak neh… Kalau nak diikutkan hati memang pedih, yealah banyak benda yang nak di achieve tapi tertunggak dek sebab perkara-perkara yang tak dapat dielakkan. Tapi , sure lah tak boleh salahkan 100 % pada perkara-perkara tu… hmm, kata-kata motivasi untuk diri sendiri…huhuhuBila dah bermula tahun baru ni atau awal Muharam nanti… banyak resolusiTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!