SELAMAT TAHUN BARU ~~

TAHUN2008-HARI: 1 out of the shell… WAH… Tahun baru menjelma, dan bermulalah lagi satu lembaran dalam hidup kita-orang. Dah tentu banyak kenangan dan memori sepanjang tahun 2007 yang lalu…dan aku masih terkial-kial mencari idea, apa yang nak aku kongsikan atau buat kat blog ni.Kalau ikutkan , aku nak bagi masuk semua-nya, tapi karang berbelit plakTeruskan Membaca

HanazaKari No KimiTachi e

translation = For You in Full Blossom wah…. this is awesome! best btul lah crita neh, ahakz, tak tau lah if korang dah nengok citer neh… tapi aku rekomen korang untuk nengok , drama ni membuatkan aku nak balik masuk skolah.. huhuhuhu… Sesapa yang pernah tinggal hostel or asrama sure rasa dekat ngan drama neh…Teruskan Membaca

error: Content is protected !!