Waktu meng-GO-BLOG

waktu senja kat tempat aku, best gak nengok camni…fuh…NYAMAN( budak-hutan.blogspot.com ? – blog aku yg len ) bila masa nak memblog dengan jadual harian yang padat? tentu korang pun dalam dilema gak..cewah… yealah , kira padatlah , bangun pagi , then pi meng-kerja-kan diri , pastu dekat senja baru balik rumah , dah tu katTeruskan Membaca

budakhutan?

Aku nak memancing! ( skali tak pandai da pakai joran-eksen jak neh , ambur bleh!) Assalamualaikum…Wah, kali ni aku wat blog skali lagi… ( kira menternak blog lah nie )kenapa aku buat banyak blog? ala..sesaja jak, lain blog lain temanya. kalu yang lelain tu aku blajar blogging guna bahasa omputih ( ntah betul ntah tidakTeruskan Membaca

error: Content is protected !!