2008: Hari 3

Assalamualaikum dan salam kedamaian…~cuaca mendung dan sesekali hujan..Hari ni masih sama seperti hari-hari sebelum ni … rutin pun masih sama. Ades… memang betullah dalam jangkaan aku. Banyak pemboleh ubah yang buat sebahagian dari perancangan aku boleh terkandas , tertangguh atau terus langsung tak jadi. Faktor masa dan lain-lain tanggungjawab yang HARUS dan WAJIB aku ikutiTeruskan Membaca

2008 : Hari – 2

berkompang? best gak neh… Kalau nak diikutkan hati memang pedih, yealah banyak benda yang nak di achieve tapi tertunggak dek sebab perkara-perkara yang tak dapat dielakkan. Tapi , sure lah tak boleh salahkan 100 % pada perkara-perkara tu… hmm, kata-kata motivasi untuk diri sendiri…huhuhuBila dah bermula tahun baru ni atau awal Muharam nanti… banyak resolusiTeruskan Membaca

error: Content is protected !!