Meng-Kembara-kan Diri

Assalamualaikum… tajuk jak pun mungkin dah boleh membuat DBP tak puas hati… walau apa pun aku tetap mencintai dan menyayangi Bahasa, bangsa,agama dan diri aku sendiri… serta insan tersayang..heheheKalau korang ada follow blog aku yang lelain , korang dan tentu tau yang bebaru ni aku telah menghadirkan diri ke kampung untuk Kenduri Arwah … DalamTeruskan Membaca

Waktu meng-GO-BLOG

waktu senja kat tempat aku, best gak nengok camni…fuh…NYAMAN( budak-hutan.blogspot.com ? – blog aku yg len ) bila masa nak memblog dengan jadual harian yang padat? tentu korang pun dalam dilema gak..cewah… yealah , kira padatlah , bangun pagi , then pi meng-kerja-kan diri , pastu dekat senja baru balik rumah , dah tu katTeruskan Membaca

error: Content is protected !!