2008 : Hari – 2

berkompang? best gak neh… Kalau nak diikutkan hati memang pedih, yealah banyak benda yang nak di achieve tapi tertunggak dek sebab perkara-perkara yang tak dapat dielakkan. Tapi , sure lah tak boleh salahkan 100 % pada perkara-perkara tu… hmm, kata-kata motivasi untuk diri sendiri…huhuhuBila dah bermula tahun baru ni atau awal Muharam nanti… banyak resolusiTeruskan Membaca

SELAMAT TAHUN BARU ~~

TAHUN2008-HARI: 1 out of the shell… WAH… Tahun baru menjelma, dan bermulalah lagi satu lembaran dalam hidup kita-orang. Dah tentu banyak kenangan dan memori sepanjang tahun 2007 yang lalu…dan aku masih terkial-kial mencari idea, apa yang nak aku kongsikan atau buat kat blog ni.Kalau ikutkan , aku nak bagi masuk semua-nya, tapi karang berbelit plakTeruskan Membaca

error: Content is protected !!