SELAMAT TAHUN BARU ~~

TAHUN2008-HARI: 1 out of the shell… WAH… Tahun baru menjelma, dan bermulalah lagi satu lembaran dalam hidup kita-orang. Dah tentu banyak kenangan dan memori sepanjang tahun 2007 yang lalu…dan aku masih terkial-kial mencari idea, apa yang nak aku kongsikan atau buat kat blog ni.Kalau ikutkan , aku nak bagi masuk semua-nya, tapi karang berbelit plakTeruskan Membaca

HanazaKari No KimiTachi e

translation = For You in Full Blossom wah…. this is awesome! best btul lah crita neh, ahakz, tak tau lah if korang dah nengok citer neh… tapi aku rekomen korang untuk nengok , drama ni membuatkan aku nak balik masuk skolah.. huhuhuhu… Sesapa yang pernah tinggal hostel or asrama sure rasa dekat ngan drama neh…Teruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!