budakhutan?

Aku nak memancing! ( skali tak pandai da pakai joran-eksen jak neh , ambur bleh!) Assalamualaikum…Wah, kali ni aku wat blog skali lagi… ( kira menternak blog lah nie )kenapa aku buat banyak blog? ala..sesaja jak, lain blog lain temanya. kalu yang lelain tu aku blajar blogging guna bahasa omputih ( ntah betul ntah tidakTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!