Melangkah | Berdiri Tegak Kita Tak Akan Maju

“Aku rasa macam aku sudah tersilap langkah…” mendatar suara Amri. Kepalanya disandarkan di meja komputer. Dihantuk-hantukkan kepalanya perlahan ke papan kekunci. Aksara dan simbol bersilih ganti dipaparkan. “Aku sudah salah langkah!” sekali lagi Amri bermonolog sendirian. Kali ini tetikusnya menjadi mangsa. Diketik-ketik dan digelongsorkan ke kiri dan ke kanan. Mujur bukan tikus sebenar. Matanya dipejamkan.Teruskan Membaca

Senyum | Saya Sayang Awak

“Malulah… Nanti mak tahu!” Maya membuat muka 50 sen, lebih sedikit dari buat muka sepuluh sen. Pandangannya dilarikan daripada merenung tepat ke mata Amri. “Kenapa pula awak nak malu? Bukan ada orang lain pun… Saya seorang sahaja yang nampak kan…” Amri cuba memujuk Maya. “Bolehlah sayang… Awak tak sayang saya? Kalau macam tu… tak apalah…Teruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!