Tag Archives: Duit Online

Sakit OTAK !

Sakit otak! Pening! kenapa? paling tak seronok kalau datang sakit kepala ni, kena makan ubat… bila makan ubat mengantuklah plak… bila bangun…sakit kepala balik… rasanya otak kena bagi jalan…paksa bergerak dan berfikir. Sakit juga tapi lebih baik dari tidur memanjang… tak produktif. Berapa hari dah tidur jadi kawan baik, kena bingkas bangun … Itulah bait-baitTeruskan Membaca

Jual Gambar di Internet ?

Sedang aku Surf Surf Intenet… terjumpa ngan satu web ni. Memula tu konpius gak. baca punya baca , paham gak aku. Sesapa yang minat mengamek gambo , klik sana…klik sini… daripada gambar – gambar yang chantek menarik tu terperap jak , lebih baik jual kat intenet. Ya lah, mungkin aku terlambat sket , mungkin ramaiTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!