Tag Archives: Mizuri Art Design

Kapel Isnin | Macam Manis

Salam Selasa dari Mizuri ~_^

Ada yang bertanya tentang variasi warna Tshirt yang ditawarkan oleh Mizuri Design.

Dengan ini kami persembahkan, 8 warna Tshirt yang ada untuk setiap design dari pihak kami. Sekiranya terdapat warna tshirt yang baru, kami juga akan maklumkan di masa-masa akan datang.

Bah apa macam? ada warna yang memikat hati dan sukma?

Jangan malu dan segan… maklumkan kami

di www.facebook.com/mizuridesign 

atau sms/ whatsapp kami di

014- 676 1024 / 016-846 2584

monday couple1-GREYmonday couple1-BLACK

 

 

 

 

 
monday couple1-REDmonday couple1-PINK

 

 

 

 

 

monday couple1-BLUE

monday couple1-GREEN

 

 

 

 

 

 

monday couple1monday couple1-YELLOW

Kau Siuk | Paling Manang

Salam Isnin…

Nah apa khabar kamurang ni hari? Hari Isnin dia bilang. Macam semua mood cuti sudah ni tau. Cuti sekolah kan. Biasalah tu. Yang beliau-beliau pun mengambil kesempatan bercuti untuk luangkan masa bersama keluarga. Lagipun ada sudah tu yang mau masuk semangat menyambut Krismas aka Hari Natal dan Tahun Baru… macam tidak lama lagi tu. Yang paling siuk kali tu yang mau abis sudah peperiksaan SPM durang. Pergh! Paling manang eh… kau siuk?

Sambil-sambil tu cuba kamurang tinguk dulu Tshirt dari MizuriDesign ni. Macam bulih-bulih kah atau macam belum cukup makan ni… hehehe. Bah, kalau macam ngam dengan nokotigok kamurang punya heart (tekajut dan terpikat) nah… dikasi beli dulu untuk diri sendiri, tompinai (kawan), sumandak (awek) atau ex-sumandak pun bulih baitu… ~_^ yang tema keluarga pun ada geng..

 

SABAH1

 

Warna tshirt terhad kepada Putih / Kelabu / Merah / Kuning dan Merah Jambu aka Pink…

Untuk Tshirt Hitam, ada cas tambahan, RM2 … sebab pihak kami perlu buat 2 kali cetakan, dasar dan lapisan atas.

PALING MANANG1

 

Koleksi Siri tshirt Paling Manang ada pelbagai konsep dengan identiti dan maksud tersendiri…cuba-cuba agak.. hehehe

PALING MANANG3

 

Kos harga tu adalah bagi harga sehelai Tshirt, jika seorang pembeli beli lebih dari 5 helai, maka harga DISKAUN diberikan… nyaman kan?

PALING MANANG2

 

Keutamaan kami adalah dari segi kualiti grafik dan hasil cetakan yang lebih siuk dia bilang!

Kalau kamurang mau buat tshirt untuk kamurang punya group, geng memancing, futsal, main bubut-bubut, kelab, persatuan, sekolah, keluarga dan apa sahaja, kami juga memberikan tawaran harga yang menarik bergantung kepada rekaan grafik untuk tshirt , warna, dan jumlah tshirt… dikasi runding, dikasi jadi !

boleh cari kami di Facebook – www.facebook.com/mizuridesign

Untuk pertanyaan / tempahan / rundingan boleh email ke – mizuriartdesign@gmail.com

atau sms / whatsapp / Line

014 – 676 1024 – Mi

016 – 846 2584 – Zuri

Bah, jangan kamurang malu-malu aaa… hehehe

PROMOSI-harga murah

 

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!