AWANG

AWang

Salam… ahakz, napa cam lain macam jak tajuk tu yeak? hehehe… kiranya, post kali ni spesel sket. tribute to AWANG… rakan dan teman kitaorang yang akan berpindah tempat kerja. Syabas dan tahniah diucapkan kat brader Awang yang secara rasminya gak menyambut besday nya ari neh.. hahaha.. TUA sudah kio.. Majlis perpisahan telah pun selamat diadakan kelmarin (06.03.08- Khamis).
Dis brader gak akan menjawat jawatan yg lebih best dari jawatan dia skrg. Cam nek pangkat a gitu. Secara jujurnya , bila dia pindah, kitaorang kehilangan lagik sorang member yang sporting n aktif n kool n best n bersemangat waja… n ensom… ( hehehe…promote lah plak…) . Memang betul lah, keadaan tak sama laie tanpa AWANG kat opis kitaorang. huhuhu….
Isnin depan dia pi kursus ntuk jawatan di tu dah… heharap posting nya nanti area KK gaklah…
Okes… karang cerita pepanjang , nangis plak korang… ahakz…
anyway Awang… ALL THE BEST ! and GOOD LUCK BRO!

Anak Kodok di atas batu…
Anak Bubut patah kaki
Berdagang hidup sementara waktu
Di lain kali berjumpa lagi..

Tinggalkan Komen

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!