BudakHutaN PhotoBlog

BUDAKHUTAN PHOTOBLOG

Salam…

Ahakz , Salam hari Minggu ( la..dah jam berapa neh…hehehe ) . Worait , ini dia perkembangan terkini Budakhutan. Satu lagi blog yang didedikasikan khas hanya untuk fungsi nya yang tersendiri telah dilancarkan. Blog telah selamat dirasmikan pada hari ini oleh , budakhutan jugak ler…hehehe. Apsal banyak blog neh? Ntahlah…gian blog kali neh. Hehehe…idaklah, cuma kalau bagi mix dalam satu blog semua benda neh, reader jugak yang pening karang. Kejap cerita / benda lain , kendian lain… huhuhu… takpalah. yang akrang mo meng-updatenya pun budakhutan gak…adus. Di hari perasmian ni pun , dah kira okes gak. Dalam beberapa jam , ramai dah masuk ( setakat ni 19 ) .

kebanyakannya dari luar plak.. huhuhu…
dahlah English lingkup…ades

Apa benda kat dalam ? kat dalam ni adalah koleksi gegambo yang di ‘klik’ dan di ‘snap’ sendiri oleh budakhutan. So kira promo jugak lah neh… hehehe ( sabar…sabar ). Oraitlah , tanpa melengahkan masa, korang dijemput untuk melawatlah yeak.( bawak kueh sendiri tau )

Screenshot…lebih kurang gitulah bentuknya…

worait eberibodi… teruskan sesi lawatan…ciao

Tinggalkan Komen

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!