SMS : Selamat Malam Sayang

Biarkan berlalu semua kesedihanmu . Lelapkan matamu , biarkan mimpi membawamu ke mana kau mahu… Selamat malam , tidurlah sayangku. Siang kan tiba bercahaya… bermula baru semua untukmu. Biarkan berlabuh tirai kisah semalam. Yang indah itu ada padamu , dengan impia ndan harapan… Selamat malam , tidurlah sayangku. Siangkan tiba bercahaya… bermula baru semua untukmu..
Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi – mimpimu. Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku. Pari – pari ku utus bawa kau ke sini lagi. Terhapus semua air mata dengan senyuman. Selamat malam sayang… selamat malam kasih… selamat malam sayang…
—-
ahhh… lirik lagu lagiks…hehehe, yup sure bleh teka punya kan ? Lirik lagu Selamat Malam oleh Faizal Tahir. Semoga encik Superman lekas sembuh dan kembali bertenaga ntuk beraksi… (aku suspek ada orang guna kryptonit ntuk lemahkan encik Superman… hehehe) …
Tengok jam 1.34 pagi… aik…napa la payah benar mata ni mau terlelap… mungkin otak masih ligat berfikir… Kalau ikut kata2 penulis novel Thriller Encik Ramlee Awang Murshid (RAM), time camnilah waktu yang sesuai ntuk menghasilkan karya penulisan… (adakah aku sedang mengarang sebuah novel sebagai karya pertama ? jeng jeng jeng… ahaks… mungkin ya…mungkin tidak) …
Aku terlepas ntuk tengok Siri Suatu Ketika di Astro Citra malam semalam. Puteri Gunung Ledang … aku tertarik untuk melihat kisah epik ni. Bukan tak pernah tengok di panggung , tapi kisah PGL ni memang cukup membuatkan aku teruja , lebih-lebih lagi apabila dikhabarkan akan ada beberapa plot yang istimewa yang tidak ditayangkan di panggung dulu , seperti adanya Hang Jebat … Tertarik dengan kenyataan Tiara bebaru ni , dia suka untuk menerbitkan filem epik… woooow! apa kata dia menghasilkan Trilogi Cinta Epik ! Bagaikan Puteri karya RAM… dengan produksi beliau… aku yakin ! mesti hebat !
p/s: aku tak ngantuks lagiks….adeh!

7 Responses to SMS : Selamat Malam Sayang

  1. ??si lampu neon?? says:

    remy ko ni asyik tgk tv jer..tapi jarang update ape citer?

  2. faizul darius says:

    ooo nama budak hutan nih remy rupanya yer?

  3. Cath J says:

    hehehhehe… burung hantu… ;-p

    (Padahal..yg menaip ni pun burung hantu alias…jembalang…. lagi tak tidur ;-p)

  4. chokio_nia says:

    aduh..br nak layan..skali lirik lagu ke..haha

  5. BuDakHutaN says:

    Neo~ undui..jarang bah tingukk..tu yg sia bilang terlepas mau tinguk tu…huhuhu

    Faizul~ hehehe.. ya bah..c remy bah ni

    Cath J~ sampai bulat mata ni macam tu burung antu..hahaha

    Chokio~ hehehe… bleh layan bah lirik nya… best!

  6. akuw putri says:

    lirik lgu kew??

Tinggalkan Komen Kepada chokio_nia Batalkan

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!