CINTA SUFI ~ 9 NYAWA

apakah kesudahan Saifudin aka Laksamana Sunan dari trilogi Bagaikan Puteri?
Berakhirkah kisah Cinta Epik dua Zaman ? atau tiada lagi dapat mereka bertemu? Adakah semuanya telah berakhir? mungkin juga suatu permulaan bagi pengembaraan yang baru…
baca petikan / ringkasan di kelabram.com
jangan lupa dapatkan CINTA SUFI di PESTA BUKU ANTRABANGSA KUALA LUMPUR 2010.
“sekali aku rebah… sejuta kali aku bangkit”

“Tiadalah ia diputuskan didalam hati…”
—————————————————————————–
Pelancaran 9 Nyawa dan novel terbaru – CINTA SUFI akan dilangsungkan di Dewan Tun Hussein Onn, PWTC pada 28hb Mac ini pada pukul 2 petang. Dapatkan Cinta Sufi dan peluang bertemu dengan Novelis Thriller No.1 Malaysia… Ramlee Awang Murshid…
jumpa anda disana..di sana…di sanaaa…. (eh..macam aku pergi plak…pergikah aku?) ahaks… tungggguuuu…..

3 Responses to CINTA SUFI ~ 9 NYAWA

  1. ??si lampu neon?? says:

    waa gamba takleh blah..cam horror. weh bila g book fair? keh keh..

  2. Cath J says:

    wow..novel jiwang… napa ada mata menakutkan tu?? ;-p

  3. BuDakHutaN says:

    Che Nurul Aina~ ahaks… Jika tak ada aral melintang 28hb aku dah kat sana… ~_^

    Cath J~ Kak, tak gak jiwang sangat ceritanya, lebih berbentuk aksi+debaran=9 nyawa… cint asufi/// ahaks… belum tau lagi…baru nak launch tu

Tinggalkan Komen Kepada ??si lampu neon?? Batalkan

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!