Kenapa bah kau berubah ?

Kenapa bah kau berubah ni!? hahaha… entah, mungkin satu kebetulan atau akhirnya semuanya telah dipermudahkan. Dari satu tangga ke satu tangga, mungkin kita akan tergelincir, jatuh… jika tak ada yang menolong, tabahkan diri. Di akhirnya nanti, hanya kita yang perlu bangun sendiri…tiada siapa akan membantu…Syukur, dan Thank You, ALLAH.
…Masih belum usai.
Adei! banyak la plak mau kena ubah-ubah lagi ni tau.  Entry, post, comment, gambar, link2 , banyak yang mau kena cek balik. Ada antara komen yang hilang dalam proses peralihan. Ades… tak apalah… Cuba buat sedikit perubahan dalam penyampaian blog kali ni… maksud aku antaramuka nya…dan mungkin pengisian. Sesuatu harus berubah!
Blogger blog di blogspot? budak-hutan2.blogspot.com … selamat tinggal sayang. Kerana kamu aku bisa berada di sini. Banyak yang aku dapat belajar dari situ. Nampaknya, proses seterusnya adalah menambah ruangan blogroll untuk rakan2 blogger yang lain.
Akuorang.com? hehehe… berapa banyak mau buat daaa… erm, seperti yang aku taip tadi. Sesuatu harus berubah… Apa dia yang berubah ni? (buring owh sia asyik2 itu sija ko cakap)…hahaha. Mahu tahu lebih? lawatlah akuorang.com tu , dan korang akan tahu apa perbezaannya dengan budakhutan.com ni…
ok geng… perut sudah berbunyi. LAPAR!
Mau pigi tinguk SHREK 3D di GSC, Suria, KK , tapi… nanti2 lah dulu… mesti ramai urang tu…
bah..babai aaa..jumpa lagi karang.

2 Responses to Kenapa bah kau berubah ?

  1. Syidah says:

    Salam
    cantik blog abng Remy….
    Apa tu ‘Usai’?
    Er,aq x tau apa tu usai….apa khabar family sana?
    c-hat jga? kim lam sama keluarga ya..

    • budakhutaN says:

      Wassalam… usai=selesai, bubar… ahaks. Alhamdulillah, keluarga semua oraits2… kamurang sana pakabar?

Tinggalkan Komen Kepada Syidah Batalkan

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!