Tag Archives: AKTIVITI

Sebelum dan sesudah

Salam pagi salam sejahtera… salam kedamaian… terima kasih diucapkan kepada Tuan pengerusi majlis yang mengelola acara , Salam bahagia kepada panel hakim yang mengadili dan bijaksana, salam setia kepada penjaga masa yang menjaga detik waktu… juga salam ceria kepada hadirin dan hadirat sekalian… Wah, bukan main lagi ucapan intro aku tu , macam pendahuluan untukTeruskan Membaca

Hari KeluArga Opis 2008

yaiks… dah beberapa hari tak update neh…saja jak tu…mo bagi can urang utk nengok tu sumandak kaamatan lama sikit… hehehe Okes, apa kabar kamurang semua? heharap okes la bah kan. Di pagi yang mulia ni , sia mo serita pasal Hari Keluarga Opis 2008 yang di buat di Pantai Tanjung Aru pada 21 Jun yangTeruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!