Tag Archives: Jalan-Kembara

Kamek Ke Sarawak ~3

woah! lama plak tak update! ahaks… masih lagi story and gambar tentang trip ke Sarawak hari tu… aku story sikit2 jak lah aaa… oh ya! cam siuk plak amek gambar kaki / kasut / betis urang… hahaha… mungkin akan jadik hobi utama aku… eh.. bukan pasal nak skodeng la.. korang ni! tempat yang seronok ntukTeruskan Membaca

Kamek ke Sarawak ~2

Woooah… banyak perkara kena guna otak , so ruang capaian memori aku sedikit terhad kebelakangan ni. Natijahnya banyak perkara yang aku lupa dan ‘cpu’ tenat… so aku slalu shut down awal… hahaha… rasanya kena beli external hard disk ntuk sambung kat kepala… ahaks… merepek plak aku pepagi ni… orait sambung story mory kamek ke Kuching,Teruskan Membaca

Tentang Aku?

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga ‘goblok’, tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok. Terima kasih kerana sudi membaca. Berminat untuk berkenalan / beriklan boleh ke facebook atau email

error: Content is protected !!