HanazaKari No KimiTachi e

translation = For You in Full Blossom wah…. this is awesome! best btul lah crita neh, ahakz, tak tau lah if korang dah nengok citer neh… tapi aku rekomen korang untuk nengok , drama ni membuatkan aku nak balik masuk skolah.. huhuhuhu… Sesapa yang pernah tinggal hostel or asrama sure rasa dekat ngan drama neh…Teruskan Membaca

Meng-Kembara-kan Diri

Assalamualaikum… tajuk jak pun mungkin dah boleh membuat DBP tak puas hati… walau apa pun aku tetap mencintai dan menyayangi Bahasa, bangsa,agama dan diri aku sendiri… serta insan tersayang..heheheKalau korang ada follow blog aku yang lelain , korang dan tentu tau yang bebaru ni aku telah menghadirkan diri ke kampung untuk Kenduri Arwah … DalamTeruskan Membaca

error: Content is protected !!