2008 : Hari -5

Yaiks , i’m late again… (nandakure!)so many thing yang aku buat (yesterday-Saturday-05Januari08)…fuh , benda yang tertangguh nak siapkan , then beberapa perkara baru yang aku kena siapkan. Dari pagi membawa ke malam , menatap PC ku ni jak..wah , sakit pinggang tidak terperi..hahahaha (^_^)Bila dah pepetang sikit , aku dah mula kusut idea untuk buatTeruskan Membaca

2008: Hari ~4

Wah , terlewat kah aku untuk mengisi Blog ini , ades! keterlewatan itu tidak aku sengajakan. Connection tak berapa okies tadi , kejap putus kejap okie… sekejap penuh skejap ilek.. Fuh , walaupun aku terlewat 35 minit dari hari JUMAAT (04.01.08) , aku heharap masih bleh kira jumaat punya entry lah ni… huhuhu… hari niTeruskan Membaca

error: Content is protected !!